Головне

Колліна навчить учасників Євро мові суддів

02.05.2012 16:03 232 0

Представники Суддівського комітету УЄФА в межах підготовки до Євро-2012 відвідають тренувальні табори усіх національних збірних – учасників майбутнього турніру.

Про це під час семінару рефері Євро-2012 у Варшаві розповів старший офіцер УЄФА у справах суддівства П’єрлуїджі Колліна.

За його словами, мета таких візитів – надати чіткі інструкції щодо роботи суддів на матчах чемпіонату.

"Наше завдання – донести до кожної команди та її гравців усі рекомендації , що отримали рефері до матчів. Щоб футболісти мали чітке уявлення про те, як вчинить арбітр в тій чи іншій ситуації, та не мали до них претензій", - сказав він.

"Для прикладу можна навести ситуацію із Ярославом Ракицьким у матчі "Порту" – "Шахтар". Йому треба показати відео і дати зрозуміти, що за його порушення у тому матчі він отримає на Євро червону картку. Тільки так вдасться уникнути багатьох непорозумінь. Гравці та рефері мають спілкуватися однією мовою", – підкреслив Колліна.

Він додав, що він та його асистенти відвідають табір національної збірної України, яка, як відомо, готуватиметься до єврочемпіонату в Австрії, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()