Головне

Українці та шведи використають половину полів бази "Динамо"

18.04.2012 17:08 340 0

Збірна Швеції буде використовувати лише два з восьми тренувальних полів київської бази "Динамо" під час підготовки до матчів Євро-2012, причому одне поле шведи планують використовувати як основне, а друге як резервне.

Про це під час спілкування з британськими журналістами, які прибули до України в межах організованого прес-туру, сказав директор тренувальної бази київського "Динамо" Олександр Калюк.

Він розповів, що особливих вимог від шведів щодо їх роботи на базі не було, вони лише попросили, що поблизу цих двох полів був розміщений медіа-центр.

"Ми плануємо його у вигляді великого критого намету, адже планується, що багато тренувань збірної Швеції під час Євро будуть відкритими, і тут працюватимуть представники шведських ЗМІ", – пояснив Олександр Калюк.

Спілкуючись із журналістами він також розповів, що під час Євро базу "Динамо" буде також використовувати національна збірна України. Гравці "жовто-синіх" працюватимуть на двох полях поблизу основної будівлі, а також будуть використовувати усі ресурси житлового комплексу (прес-центр, конференц-зали, медичні кабінети, басейни, готельні номери), пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()