Головне

Гусін: "Уболівальникам сподобається чемпіонат в Україні"

17.04.2012 11:27 225 0

На переконання відомого футболіста Андрія Гусіна, те, що українці вважають недоліками, європейці можуть навіть не помітити.

Відомий захисник вважає, що Україна більшою мірою переоцінює прискіпливість іноземного уболівальника, який, насамперед, їде на чемпіонат за красивим футболом, емоціями та святковим настроєм.

"Ми маємо розуміти, що деяких, на нашу думку, недоліків європейські фани просто не помітять. Вони приїдуть на футбольні змагання і отримають задоволення - в цьому я впевнений, а на якісь дрібниці вони й уваги не звернуть. Повірте, їм це не важливо, вони їхатимуть сюди заради футболу", - поділився футболіст.

Гусін наголосив, що на його переконання організатори чемпіонату зробили все якнайкраще для проведення справжнього футбольного свята європейського рівня.

"Якісь дрібниці завжди залишаються. Але, ми маємо розуміти, що провести такий захід на рівні, наприклад, Німеччини, ми не змогли б, оскільки Україна до початку підготовки до чемпіонату суттєво відставала від тієї ж Німеччини. А за кілька років абсолютно все змінити не можна", - зазначив тренер "Динамо-2".

Андрій Гусін впевнений у готовності України приймати чемпіонат: "Що стосується основних моментів, то вже можна говорити про повну готовність. Стадіони наші, безперечно, - одні з кращих. Готелі, наскільки я бачив, також на гідному рівні. Навіть дороги стали набагато кращими", - цитує Гусіна ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()