Головне

Платіні відкриє термінал аеропорту та перевірить "Арену Львів"

11.04.2012 13:40 395 0

12 квітня на стадіоні "Арена Львів" відбудеться засідання робочої групи УЄФА з підготовки та проведення Євро-2012 під керівництвом Мішеля Платіні.

Про це на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Михайло Костюк.

"12 квітня, і сьогодні - з 11 квітня - у нас перебуває робоча група УЄФА на чолі з президентом УЄФА Мішелем Платіні", - сказав він.

Метою приїзду делегації, за словами Костюка, є обговорення роботи аеропорту та стадіону, "заходи з логістики проведення операційної частини Євро-2012, координація служб безпеки, служб транспорту та обслуговування".

"Щодо стадіону, будуть розглядатися питання пусконалагоджувальних робіт, зокрема, медійного центру, волонтерського центру, акредитаційного центру та забезпечення їх необхідним устаткуванням. Буде розглянуто також технологію і графік передачі УЄФА стадіону на час проведення Євро-2012, яка запланована у середині травня", - сказав Костюк.

Також Платіні візьме участь у відкритті нового терміналу аеропорту "Львів".

Передбачається, що Львів буде єдиним українським містом-учасником, яке відвідає президент УЄФА під час цього візиту. У межах свого візиту до України та Польщі він також завітає до Варшави, пише zaxid.net.

Коментарі ()