Головне

Влада Донецька обіцяє, що от-от здасть більше 30 об'єктів до Євро

10.04.2012 20:20 262 0

Більш як 30 об'єктів інфраструктури Донецька до чемпіонату Європи з футболу 2012 року знаходяться на завершальній стадії.

Про це у вівторок на прес-конференції повідомив Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

"Обсяги за основними об'єктами знаходяться на завершальній стадії. Так, найближчим часом буде введено в експлуатацію Донецький аеропорт", - сказав він.

"Успішно продовжується реконструкція технологічного комплексу залізничної станції "Донецьк". Після реконструкції залізничного вокзалу донеччани замість одного отримають відразу два вокзали: міжміський і приміський", - додав мер.

Не менш актуальним питанням підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи залишається дорожнє господарство міста.

"На завершальному етапі знаходяться роботи з будівництва і реконструкції дублюючих автошляхів, що ведуть до стадіону "Донбас Арена", а саме: ремонт автошляху по проспектах Миру і Павла Поповича, біля виїзду на Київський проспект, по вулиці 75-річчя ФК "Шахтар", - повідомив він.

"До 1 червня у Донецьку будуть відремонтовані основні магістралі міста і нанесена дорожня розмітка. Після закінчення основних робіт буде організовано ремонт внутрішньоквартальних і придомових територій. До 15 травня у Донецьку буде проведено садіння 25 тисяч кущів троянд і майже мільйона однорічних квітів", - додав Лук'янченко.

Наостанок він зазначив, що створене у Донецьку в період підготовки до Євро-2012 служитиме городянам багато років, пише ukrinform.com.

Коментарі ()