Головне

УЄФА компенсує Харкову 114 тисяч євро за перевезення фанів

10.04.2012 14:29 275 0

Два транші по 57 тис. євро отримає КП "Міськелектротранссервіс" від УЄФА як компенсацію за безкоштовний проїзд учасників та гостей чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це 9 квітня на засіданні постійної комісії з гуманітарних питань Харківської міської ради повідомив директор Департаменту транспорту і зв'язку Сергій Дульфан, інформують у прес-службі ХМР.

Він нагадав, що в рамках ініціативи УЄФА "Безкоштовний громадський транспорт" у міському транспорті перевозитимуть безкоштовно вболівальників з квитками на матчі, а також представників цільових груп УЄФА.

Відповідний договір буде укладено з КП "Міськелектротранссервіс", що його призначено організатором надання транспортних послуг на час Євро-2012. Саме це підприємство і перераховуватиме кошти за перевезення вболівальників комунальним транспортним підприємствам і приватним перевізникам залежно від обсягів перевезень.

Директор департаменту уточнив, що перший транш у 57 тис. євро УЄФА готовий перерахувати ще до початку чемпіонату. Другий транш на таку ж саму суму буде перераховано після проведення Євро-2012.

Для безкоштовного проїзду гостю або учаснику чемпіонату потрібно буде мати при собі квиток на матч або спеціальний бейдж УЄФА. Наявність квитка на матч дає право на безкоштовний проїзд у міському транспорті за 24 години до початку матчу і 12 годин після його закінчення.

Коментарі ()