Головне

Росіян на матч з чехами відправлять 21 потягом

04.04.2012 13:46 229 0

На перший матч національної збірної Росії на Євро-2012 проти команди Чехії прихильників колективу Діка Адвоката відправлять 21 поїздом.

Про це повідомив віце-президент "Російських залізниць" (РЖД), генеральний директор "Федеральної пасажирської компанії" Міхаіл Акулов.

"Будуть три "хвилі" на гру першого туру протягом трьох діб, кожну добу будемо відправляти з Москви сім потягів", – пояснив він.

Зокрема, чотири з семи поїздів будуть відправлятися з російської столиці з періодичністю в три години (перший – в 06.50), проходити станцію "Брест" без висадки пасажирів, з оглядом в поїзді білоруськими митними та прикордонними службами, і переїжджати державний кордон.

Потім на польській станції "Тересполь" пасажири з виходом з потягу пройдуть аналогічну процедуру на території Польщі і пересядуть в потяги "Польських залізниць", які довезуть їх до Вроцлава і Варшави.

Робота щодо забезпечення доставки уболівальників на чемпіонат Європи з футболу ведеться спільно російськими, українськими, польськими та білоруськими залізничниками, підкреслив Акулов.

"Це буде для нас хорошим досвідом і до Олімпіади-2014 в Сочі, і до чемпіонату світу з футболу 2018 року", – цитує віце-президента РЖД ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()