Головне

Тимощук: Призначення Блохіна було прогнозованою подією

02.04.2012 22:23 267 0

Призначення Олега Блохіна на посаду головного тренера національної збірної України не стало несподіванкою для півзахисника команди Анатолія Тимощука.

В цьому представник "Баварії" зізнався в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Призначення Блохіна було прогнозованою подією. Чутки про це ходили давно, залишалося тільки дочекатися, коли саме назвуть ім'я нового наставника", - згадує він.

"Якщо національна федерація вирішила знову звернутися до послуг цього фахівця, значить, в цьому був сенс, значить, були якісь проблеми, які слід було вирішувати таким чином. Мені і, я думаю, більшості гравців, які пройшли випробування чемпіонатом світу-2006, досить комфортно працювати з Блохіним, з його помічниками. З іншого боку, за інших наставників, які раніше очолювали національну команду, я також відмінно себе відчував", - підкреслив гравець.

Водночас, він не бачить істотних змін у роботі Блохіна за чотири роки, що минули з часу його роботи в головній команді країни у відборі до Євро-2008.

"За великим рахунком, за чотири роки Блохін не змінився. Йому зараз складніше - у складі багато молодих виконавців, і до кожного потрібно знайти індивідуальний підхід. На ЧС-2006 поїхало багато досвідчених хлопців, їм по кілька разів пояснювати нічого не потрібно було", - зазначив він.

"Головне було - задати напрям. Нині ситуація змінилася, і Блохіну також доводиться змінюватися, пристосовуватися до неї. Однак тренувальний процес за своєю суттю залишився тим самим", - додав Тимощук.

Коментарі ()