Головне

Новий термінал в "Жулянах" відкриють у квітні

30.03.2012 12:44 254 0

Новий термінал Міжнародного аеропорту "Київ" ("Жуляни") буде відкритий у квітні поточного року.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації, до теперішнього часу виконані основні роботи по спорудженню будівлі терміналу, активно проводяться внутрішні роботи, на черзі - роботи по благоустрою території навколо будинку.

"Оновлений аеропорт "Київ" під час чемпіонату буде приймати чартерні рейси. Зараз авіакомпанії вже фрахтують свої чартери. Саме в "Жулянах" ми будемо приймати "родину УЄФА". Аеропорт "Бориспіль" буде приймати звичайні рейси, у тому числі і чартери з уболівальниками", - цитує прес-служба заступника голови міськдержадміністрації Анатолія Голубченка.

Він також повідомив, що для організації перевезень вболівальників від аеропорту "Бориспіль" до Києва (ст. метро "Бориспільська") під час проведення Євро-2012 планується задіяти 50 автобусів "шаттлів" великої ємності, ще 10 автобусів будуть знаходитися в резерві.

Робота автобусного маршруту від Міжнародного аеропорту "Бориспіль" до Києва почнеться з 1 червня поточного року.

Аеропорт "Київ" ("Жуляни") займає територію площею 265 га. Має одну злітно-посадкову смугу довжиною 2310 м і шириною 45 м. Пасажирський термінал після ремонтних робіт та будівництва нових накопичувачів для пасажирів зможе обслуговувати понад 300 чол. на годину, пише "Интерфакс".

Коментарі ()