Головне

Кернес: Місто до Євро-2012 готує не один Ярославський

30.03.2012 11:23 282 0

Успішна підготовка Харкова до Євро-2012 - це заслуга усіх міських служб. На цьому в інтерв'ю РБК-Україна наголосив мер приймаючого міста Геннадій Кернес.

"Місто до Євро-2012 готують всі служби міста, а не один Олександр Ярославський. Вкладення Ярославського - це інвестиції в його власність. А гроші держави і міста спрямовані на розвиток інфраструктури, якою користуються всі мешканці Харкова. В цьому різниця між нашими підходами. Я вважаю, головне завдання - державні та міські пріоритети, а не особисті стосунки. 

Особисті відносини можна аналізувати у вільний від роботи час. А його у мене практично не буває", - цитує міського голову 2012ua.net.

Він додав, що приватні інвестиції у європідготовку Харкова в цілому складають близько 10-20%. 

"У процентному співвідношенні, держава внесла 50-60%, близько 30% - місцевий бюджет, а решта - приватні інвестиції. Це в цілому по Харкову. Якщо ж говорити, наприклад, про аеропорт, переданий в оренду приватній компанії, там вкладення держави, включаючи гроші харківської територіальної громади, становлять 90%. І лише 10% - інвестора", - прокоментував Кернес.

Коментарі ()