Головне

Англійські вболівальники не хочуть їхати на Євро у Східну Європу

28.03.2012 17:46 243 0

Вболівальники збірної Англії ігнорують матчі групового етапу Євро-2012 за участю своєї команди через невдалу гру збірної на ЧС-2010 та боязнь проблем з транспортом та розміщенням в Україні.

Як пише видання Mirror у статті "England fans snub Euro 2012", із 23 тисяч квитків на турнір Футбольна асоціація Англії продала лише 7,5 тисяч в строк.

Таким чином, вперше за 20 років збірній не вдалося продати всі свої квитки на великому турнірі. Зазначається, що головна причина цього - невдала гра англійців на чемпіонаті світу в ПАР. Уболівальники не вірять в успіх своєї команди на Євро-2012.

Крім того, багато хто боїться їхати в Україну через проблеми з транспортом і розміщенням. Відтак, тисячі вільних квитків повернулися в УЄФА, яка буде пропонувати їх суперникам збірної Англії.

"Ми отримали більше квитків на Євро-2012, ніж було на чемпіонаті світу, але схоже, в Україну та Польщу приїде приблизно така ж кількість прихильників, скільки їздило до Південної Африки", - цитує представника англійської федерації prosport.tsn.ua.

Коментарі ()