Головне

Усика та Терещук визнали найкращими спортсменами України у 2011 році

26.03.2012 13:43 473 0

Вшосте Національний олімпійський комітет України разом з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та Державною службою молоді та спорту України провели Всеукраїнську урочисту церемонію "Герої спортивного року-2011".

Окрім ексклюзивних статуеток, дипломів, квітів і подарунків, найкращі спортсмен, спортсменка та тренер року отримали від НОК чималу фінансову винагороду, пише прес-служба організації.

Також найкращий спортсмен і спортсменка, якими цього року стали чемпіон світу з боксу Олександр Усик і чемпіонка світу та бронзова призерка чемпіонату Європи із сучасного п’ятиборства Вікторія Терещук, отримали у подарунок автомобілі.

Лауреати Всеукраїнської урочистої церемонію "Герої спортивного року-2011"

1. Найкращий спортсмен року - чемпіон світу з боксу (91 кг) Олександр Усик

2. Найкраща спортсменка року - чемпіонка світу та бронзова призерка чемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства Вікторія Терещук

3. Найкращий тренер року - головний тренер збірної України з боксу (5 медалей на чемпіонаті світу) Дмитро Сосоновський

4. Накраща команда року (збірна) - бронзові призерки чемпіонату світу, чемпіонки командного чемпіонату Європи в естафетному бігу 4 х100м жіноча збірна Україна з легкої атлетики (Олеся Повх, Наталія Погребняк, Марія Ремень, Христина Стуй, Єлизавета Бризгіна)

5. Сенсація року - чемпіон світу з боксу (75 кг) Євген Хитров

Коментарі ()