Головне

Ніколаєнко зламали носа у першій грі з іспанками

24.03.2012 20:08 147 0

У другому таймі запорізького матчу відбору на жіночу першість Євро з гандболу відбулося неприємне ігрове зіткнення, внаслідок чого травму носа отримала Ольга Ніколаєнко.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації гандболу України.

"Мені зробили укол і поставили кістку на місце. Хоча я нічого не відчувала, але від гучного хрускоту стало і без того страшніше. Біль ще не вщух", - каже українка.

"Ниє не лише голова, а й шия, очі сльозяться, ніби я весь час плачу. Завтра, 24 березня, (бесіда відбулася 23 березня - прим авт.) їду до лікаря. У своєму клубі ще не знають про мою травму", - зізналася вона.

"Приблизний термін відновлення після такого ушкодження - один місяць, а нам через тиждень, 1 квітня, належить провести перший матч Кубка виклику з турецьким клубом "Муратпаша". Подивимося, чи зможу я вийти на майданчик", - додала Ніколаєнко.

Після прибуття до Києва на наступний день після гри Ніколаєнко зробили рентген, який показав, що у неї перелом і необхідно хірургічне втручання. Замість матчу з Іспанією правою напівсередній збірної Україні і французького "Флері Луаре" доводиться відновлювати здоров'я в Україні.

Таким чином, вакантне місце в заявці на виїзний матч з Іспанією посіла Інна Малюченко, а наша команда залишилася з єдиною кидаючою лівшею - Ольгою Лаюк.

Коментарі ()