Головне

Голландські правоохоронці поділяться досвідом з Україною

20.03.2012 18:54 241 0

Напередодні проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 до нашої держави прибудуть голландські фахівці, які є експертами у протидії футбольним правопорушенням.

Про це на зустрічі із заступником Міністра внутрішніх справ України Віктором Ратушняком повідомив Посол Королівства Нідерланди Пітер Ян Волтерс.

Високоповажний гість пообіцяв посилити співробітництво між правоохоронними органами України та Нідерландів. Посадовець МВС і дипломат обговорили співпрацю між правоохоронними структурами обох країн у межах підготовки та проведення у нашій державі Євро-2012.

Зокрема, мова йшла про інформаційну взаємодію між поліцією Нідерландів та українською міліцією.

За словами Віктора Ратушняка, правоохоронні структури Нідерландів займають лідируючі позиції у забезпеченні функціонування Національного футбольного інформаційного пункту, тому українські правоохоронці з готовністю вивчають досвід голландських колег.

Він також зазначив, що питання співпраці між українськими та голландськими правоохоронцями у цьому напрямку є пріоритетним у Порядку денному асоціації "Україна-ЄС".

"Упевнений, що наше співробітництво слугуватиме на користь обох країн і сприятиме зміцненню безпеки на території Європи", - на завершення зазначив Віктор Ратушняк, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()