Головне

Добкін переобраний головою Харківського обласного відділення НОК України

20.03.2012 18:41 213 0

На Харківщині відбулася звітно-виборна асамблея Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

У ході асамблеї голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін був одноголосно переобраний головою обласного відділення НОК України, пише прес-служба НОК.

"Я зроблю все від мене залежне, щоб виправдати надану мені довіру. Ми докладемо максимум зусиль і створимо умови для того, щоб наші спортсмени гідно представили Україну на Олімпійських іграх. Впевнений, що з такою командою, яка працює сьогодні в обласному відділенні, ми обов'язково доб'ємося серйозних результатів", - сказав він.

Також були переобрані перший заступник голови ХОВ НОК Олімпійський чемпіон Юрій Поярков та заступник голови ХОВ НОК Євген Савін, обрані відповідальний секретар Дмитро Перепелиця, новий склад членів, виконкому та ревізійної комісії комітету.

За словами голови відділення, програма фінансової підтримки та підготовки харківських спортсменів до Ігор ХХХ Олімпіади в Лондоні-2012 визнана найуспішнішою в Україні.

Коментарі ()