Головне

Перший швидкісний потяг "Hyundai" прибув до Харкова

16.03.2012 21:55 185 0

Перший швидкісний потяг "Hyundai" південнокорейського виробництва прибув на Південну залізницю.

Про це повідомили в прес-службі залізниці.

"Це перший з двох потягів "Hyundai", доставлених з Південної Кореї морем в Одеський порт. Новий електропоїзд з дев'яти вагонів транспортував до місця призначення тепловоз", - зазначили в прес-службі.

Також до Харкова приїхали дві корейських фахівці, які допоможуть харків'янам у проведенні пуско-налагоджувальних робіт та підготовці потяга до випробувань, які пройдуть на вагонній дільниці N1 станції Харків-Сортувальний.

Крім того, наступного тижня очікується прибуття до Харкова першого двоповерхового поїзда "Skoda".

Нагадаємо, що в Харкові для технічного обслуговування фірмових потягів "Skoda" та "Hуundai", а також потягів виробництва Крюківського вагоноремонтного заводу побудовано ремонтно-екіпірувальне депо Харківської вагоноремонтної дільниці N1.

У рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу Південна залізниця отримає у 2012 році міжрегіональні потяги "Hyundai". Шість одиниць прибудуть до Харкова до початку фіналу чемпіонату, чотири - після його закінчення. Потяги курсуватимуть між приймаючими містами Євро-2012 і з'єднають Київ зі Львовом, Харковом і Донецьком.

Час маршруту Київ - Харків становитиме 3,5 години, зі столиці до Львова можна буде доїхати за 4,5 години, а до Донецька - за 5,5 години. Швидкість поїзда сягатиме 160 км/год, на реконструйованих ділянках - до 180 км/год, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()