Головне

Навчання диспетчерів фан-зон розпочалося у Харкові

15.03.2012 12:50 337 0

Перший тренінг до Євро-2012 з навчання командній волонтерській роботі на масових спортивних заходах відбувся для харківських волонтерів приймаючого міста.

Захід пройшов на базі Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Київського району Харкова, всі волонтери пройшли тестування і співбесіду.

"Наше завдання - щоб добровольці були повністю підготовлені, озброєні знаннями і не постраждали під час виконання своїх обов'язків. Волонтери - обличчя нашого міста, тому ми добирали найкращих", - наголосила директор центру Людмила Сотникова.

За її словами, організація вже набрала близько 150 волонтерів. Всього по місту їх понад 2 тис. чоловік. Волонтери центру під час Євро відповідатимуть за безпеку в межах фан-зони.

Також Людмила Сотникова уточнила, що заняття проходитимуть за графіком, зручним для самих волонтерів, адже більшість з них - студенти. Курс навчання обмежений у часі, але заняття триватимуть до повної готовності добровольців. При потребі центр проводитиме додаткові тренінги або організовуватиме практичні заняття, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()