Головне

Вболівальники зможуть відвідати тренування збірних-учасниць Євро безкоштовно

14.03.2012 17:16 295 0

Згідно з правилами Євро-2012 кожна національна федерація-учасниця турніру має провести щонайменше одну тренувальну сесію, відкриту для широкого загалу до початку першого матчу за своєю участю.

Як розповів Директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, правила Євро-2012 передбачають проведення декількох відкритих тренувальних сесій, йдеться у прес-релізі.

Публічні тренувальні сесії - це тренування, які відбуваються на території тренувального центру відповідної збірної та є відкритими для широкого загалу та представників ЗМІ.

Правилами УЄФА також передбачено проведення відкритих тренувальних сесій - тренувань, які відбуваються на території тренувального центру та є відкритими для ЗМІ, але не для широкого загалу.

До таких тренувальних сесій будуть допущені всі представники ЗМІ, що отримали акредитацію на турнір або акредитовані відповідною національною федерацією.

Як розказав М. Лубківський, МОК здійснюватиме керівництво організацією всіх публічних тренувальних сесій та призначить організатора заходу, що нестиме всю адміністративну та організаційну відповідальність.

За словами Лубківського, національні федерації-учасниці турніру мають до кінця березня повідомити УЄФА точні дати та час їхніх тренувальних сесій та тренувальних матчів, запланованих на груповій стадії турніру.

Коментарі ()