Головне

Блан має два списки гравців на Євро

14.03.2012 12:19 301 0

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан має два списки гравців, які готуватимуться до фінальної частини чемпіонату Європи.

Перший складається з прізвищ футболістів, які виступають за межами Франції. До другого входять гравці з національного чемпіонату, повідомив Блан після семінару у Варшаві за участі головних тренерів національних збірних, які візьмуть участь у турнірі в Україні та Польщі.

"У таких заходах я вперше беру участь. Нам надали багато корисної інформації, яка стане в пригоді під час чемпіонату Європи. Наразі затверджені окремі дати, які дають змогу спланувати підготовку до Євро. Це стосується насамперед термінів заявки на турнір", - сказав він.

"Можу повідомити, що маю два списки футболістів, які можуть поїхати до Донецька, де ми мешкатимемо під час турніру. До першого увійшли легіонери. За винятком можливих учасників фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 19 травня, і фіналістів Кубка Іспанії, який зіграють 25 травня, решта виступаючих в іноземних клубах кандидатів до збірної збереться раніше", - зазначив Блан.

"Гравці, які виступають у Франції, приєднаються до збірної після 20 травня – на цю дату, як відомо, призначено останній тур національного чемпіонату", - цитує тренера французів ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()