Головне

Навколо стадіону "Металіст" обмежать проїзд у дні Євро

12.03.2012 21:37 361 0

Під час проведення єврочемпіонату з футболу в Харкові вулиці навколо стадіону "Металіст" ДАІ планує перекрити для автотранспорту і люди, що живуть поблизу спортивного об'єкта, зможуть потрапити в цю зону тільки за акредитацією.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник начальника відділу організації дорожнього руху міськуправління ДАІ Олексій Осадчий.

За його словами, місцеві жителі в дні матчів зможуть їздити біля стадіону тільки за перепустками. Їх видаватимуть в органах влади, але як саме буде організована ця робота, поки невідомо.

В день проведення одного з трьох матчів на вулиці навколо стадіону зможуть потрапити тільки вболівальники з квитками і люди з пропусками на стоянку. Інший приватний автотранспорт державтоінспектори будуть пускати в об'їзд по інших вулицях. У "кільце" навколо стадіону допустять спецтранспорт: швидкі і пожежні машини.

Про який саме периметрі йдеться, Осадчий уточнити не зміг. Інспектор зазначив, що ДАІ займається тільки контролем, а організація дорожнього руху - компетенція місцевої влади. Таке рішення, каже інспектор, місцева влада ще не приймали.

Тим не менш, за словами Осадчого, пішоходи зможуть вільно ходити навколо стадіону, пише mediaport.ua.

Коментарі ()