Головне

Збірна Швеції забронювала готель у Козині на 38 днів

10.03.2012 11:11 219 0


Представники національної збірної Швеції ці вихідні проведуть у приймаючому місті Києві, де команда Еріка Хамрена проведе всі матчі групового етапу майбутньої континентальної першості 2012 року.

Мета візиту – ознайомлення з умови розміщення футболістів, головною ареною Євро-2012 НСК "Олімпійський" та станом тренувальних полів. Про це під час семінару для фіналістів турніру у Варшаві розповів менеджер"Тре крунур" Ларс Ріхт.

"До першого матчу Євро залишилося 94 дні і ця подорож має для нас важливе значення. Така подія як чемпіонат Європи має для нас особливу цінність, тому ми не можемо пропустити жодної дрібниці. Ми маємо бути готовими до будь-яких ситуацій, які можуть виникнути під час турніру, адже першість континенту – не місце для бодай найменшої імпровізації", – наголосив футбольний функціонер.

За його словами, готель "Platium" в Козині, де буде мешкати шведська дружина, футбольна асоціація зарезервувала до липня.

"Ми спланували усі 38 днів нашого перебування на ЧЄ, починаючи з 24 травня. Готель, який буде нашою базою, ми забронювали до фінального матчу", – цитує Ларса Ріхта 2012ua.net.

Коментарі ()