Головне

Кубок Виклику (жінки). У "Дніпрянці" вважають суперника фаворитом 1/4 фіналу

07.03.2012 22:55 143 0

Українській "Дніпрянці" буде дуже важко пробитися у півфінал гандбольного Кубка Виклику, здолавши опір французького клубу "Флері Луаре".

Про проблеми команди напередодні гри офіційному сайту ФГУ розповів головний тренер команди Михайло Милославський.

"На жаль, після португальського вояжу травму голеностопа отримала одна з лідерів команди Катерина Кандибей. По всій видимості, вона вибула до кінця сезону, причому не виключено, що буде потрібно хірургічне втручання", - сказав він.

"Що стосується поєдинків з "Флері Луаре", то покажемо 100% того, що вміємо на даний момент. Незважаючи на нечисленний склад, їдемо з метою зіграти на максимумі". - запевнив він.

Аби читачі розуміли бюджет поїздки у Франції варто сказати, що за словами Милославського за сумісництвом виконувати обов'язки лікаря буде другий тренер Борис Милославський.

"Що знаємо про суперника? Скажу відверто, небагато. Інформацію черпали виключно з Інтернету. Знаємо, що команда грає у відкритий гандбол. Багато забиває і багато пропускає. Звичайно, знаємо, що в складі візаві успішно виступає вихованка херсонського гандболу Ольга Ніколаєнко", - зазначив він.

"Зрозуміло, суперник міцний, вважається фаворитом, до того ж має перевагу домашній майданчика. Однак шанси є завжди. Особисто я дивлюся з оптимізмом на майбутні матчі. Що нам втрачати? Можливо, з цією думкою мої підопічні розкриються і покажуть рівень трохи краще від можливого", - сподівається тренер.

"Все ж "Флері Луаре" значно поступається в класі "Парижу", "Метцу", "Бресту" і "Гавра". Мабуть, в матчах з командами з даного квартету реальних шансів на успіх у нас би не було". - додав Милославський.

Цікаво, що преміальні від ЄГФ за вихід до чвертьфіналу Кубка Виклику не передбачені, проте на кожній стадії даного євротурніру клуб-учасник повинен внести 750 євро.

Коментарі ()