Головне

Одеса готується до прийому корейських поїздів для Євро

07.03.2012 17:42 104 0

Одеський морський торговельний порт і залізниця готуються прийняти поїзди Huyndai для Євро-2012, прибуття яких очікується у середині березня.

Як повідомили у прес-службі Одеського морського торговельного порту, підприємство готове прийняти південнокорейську техніку.

"У лютому Одеський порт відвідали представники компанії "Hyundai Rotem" на чолі з генеральними директорами "Hyundai чи Corporation" Дзі Вонг і Хонг Сунг Вон з метою ознайомлення на місці з умовами прийому двох швидкісних поїздів "Hyundai", які прибудуть у порт. У цей час існують всі технічні умови для прийому поїздів", - сказала прес-секретар ОМТП Олена Гиряєва.

Після відвантаження в порту поїзди прийме Моторвагонне депо Застава-1 Одеської залізниці. Там поїзди приведуть у транспортне положення. Спеціалісти структурних підрозділів Одеської залізниці закінчили поточний ремонт цехів і тракційних шляхів. У відремонтованих цехах поїзди готуватимуться до подальшого перегону у Харків.

Як повідомляє прес-служба підприємства, в депо витримані всі необхідні технічні умови для забезпечення електропоїздів фірми Huyndai стислим повітрям і електроенергією. Крім того, була укладена додаткова колія для формування і відстоювання електропоїздів. На тракційних коліях були замінені шпали і стрілочні переведення. Одеські залізничники також підготували робочі місця та кімнати відпочинку для своїх іноземних колег.

Прибуття двох корейських поїздів в Одеський порт очікується наприкінці поточного - початку наступного тижня. Ще чотири повинні бути доставлені до середини квітня - початку травня. Ці поїзди зв'яжуть Київ з іншими містами, що приймають Євро-2012, - Харковом, Львовом і Донецьком - і курсуватимуть у режимі маятника. Квитки на них, як очікується, можна буде замовляти вже з середини травня, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()