Головне

Офіційним голосом "Олімпійського" стане діджей Коля Матросов

03.03.2012 21:06 186 0

Відтепер легендарного диктора ігор "Динамо" Олену Христофорівну Гуц можна буде почути лише на матчах дубля - на НСК "Олімпійський" у команди буде новий "голос" - відомий ведучий радіо Хіт FM і шоумен Коля Матросов (Микола Зуєв).

Саме в його виконанні будуть тепер звучати оголошення по стадіону для київських уболівальників, повідомляє "Динамомания".

"З "Олімпійським" співпрацює радіостанція, на якій я працюю. Кому-небудь з наших співробітників довірили стати презентером на матчі-відкритті стадіону між Україною і Німеччиною. У результаті запросили мене. Потім вже надійшло запрошення і з "Динамо". Я добре знайомий з віце-президентом клубу Олексієм Семененко. Він покликав мене на кастинг, який я успішно пройшов". - розповів Микола.

"Що буде входити в поняття "офіційний голос"? Поки я і сам до кінця всього не знаю, адже тільки завтра дебютую в цій ролі. Знаю, що буду оголошувати склади, заміни, авторів голів і робити інші оголошення по ходу, до і після матчу", - зізнався він.

Втім, "заводієм" він точно не буде, заводити публіку, як і колись, буде Андрій Плахотнюк.

"Євро-2012? Поки не можу відповісти. Ця тема ще не піднімалася". - відповів діджей на питання, чи почує його глядача під час континетального форуму.

"Я народився в Києві і з самого дитинства вболіваю за "Динамо". Граю, правда, виключно на аматорському рівні. Виступав за ФК "Маестро" - команду зірок українського шоу-бізнесу", - закінчив він.

Коментарі ()