Головне

Основні можливості для заробітку у "Арени Львів" з'являться після Євро

03.03.2012 17:10 285 0

Стадіон Євро-2012 у Львові "Арена Львів" почне заробляти лише після завершення чемпіонату.

Про це розповів директор з експлуатаційних питань стадіону Олексій Жуковін.

"До чемпіонату в нас зв'язані руки діючими зобов'язаннями: великий концерт ми можемо проводити на стадіоні не пізніше, аніж за 2 місяці до Євро-2012. Тому, враховуючи погодні умови в Україні, якусь велику нефутбольну подію на полі до турніру очікувати не варто, оскільки це не вписується в концепцію європідготовки стадіону". - сказав він.

"До чемпіонату ми працюємо за діючим контрактом з футбольним клубом "Карпати", а також використовуємо всі можливості для заробітку, які маємо. У наших планах проведення конференцій та банкетів, а також протягом якогось часу перед Євро організовувати на стадіоні картинг", - розповів функціонер.

"В свою чергу, основні можливості щодо заробітку стадіону з'являться вже по завершенню чемпіонату. Тоді і будемо підганяти операційну діяльність під українські реалії. Зараз же першочергове завдання – вписати арену в туристичну концепцію міста". - підкреслив Жуковін.

За його словами, за рік Львів відвідує більше мільйона гостей, відповідно, від того наскільки буде розроблено на стадіоні цікаві атракції для цих людей – і буде залежати успішність нашої туристичної діяльності, пише 2012ua.net.

Коментарі ()