Головне

Carlsberg до Євро-2012 випустить безалкогольне пиво

01.03.2012 23:11 205 0

Компанія Carlsberg, як офіційний спонсор Євро-2012, спеціально для продажу на стадіонах почне випуск безалкогольного пива.

Про це заявив під час проведення першого засідання прес-клубу компанії Carlsberg Ukraine віце-президент з маркетингу компанії Ярослав Коваль.

"Компанія Carlsberg, як офіційний спонсор чемпіонату Європи спеціально для продажу на стадіонах почне випуск безалкогольного пива. Продажі напою нренду Carlsberg безалкогольний будуть здійснюватися виключно на стадіонах під час ігор Євро. Перший налив пива в кеги об'ємом 30 літрів відбудеться у травні нинішнього року", - повідомив віце-президент компанії.

"Дані нашої аналітики щодо ефекту проведення футбольних єврочемпіонатів, починаючи з 1988 року, свідчать, якщо взяти зростання обсягів споживання пива за три роки до чемпіонату, то чемпіонат додає десь 4% додатково за підсумками показників року", - пояснив Я.Коваль.

"Очікувані обсяги продажу безалкогольного Carlsberg в Україні під час єврочемпіонату приблизно становитимуть 15 тис. декалітрів (дал). У 2008 році під час чемпіонату в Австрії і Швейцарії було продано більш як 23 тис. дал такого напою", - цитує фахівця ukrinform.ua.

Коментарі ()