Головне

У Варшаві відбулося робоче засідання з питань організації заходів безпеки

29.02.2012 18:00 188 0

29 лютого у Варшаві під головуванням Генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно пройшло робоче засідання з питань організації безпеки на стадіонах в інших офіційних місцях турніру.

У засіданні взяли участь операційний директор УЄФА Мартін Каллен, директори турнірів в Україні та Польщі Маркіян Лубківський і Адам Олькович, а також представники українського та польського місцевих оргкомітетів і експерти УЄФА з безпеки.

Відкриваючи нараду, Інфантіно наголосив, що безпека є ключовим проектом у межах турніру і тому потребує особливої уваги з боку організаторів та органів влади двох країн, йдеться у прес-релізі.

Усі, хто прибуде до України та Польщі, відвідуватимуть матчі Євро, мають почувати себе безпечно і комфортно, підкреслив Генеральний секретар.

За словами Лубківського, учасники зустрічі проаналізували хід підготовки до проведення заходів турніру в частині реалізації Концепції безпеки на стадіонах та в інших офіційних місцях.

Інтегрована Концепція безпеки та правопорядку УЄФА ЄВРО 2012 передбачає взаємодію відповідних служб безпеки стадіонів та офіційних місць турніру з правоохоронними органами та приватними охоронними компаніями, які забезпечують безпеку офіційних місць, налагодження системи стюардингу на стадіонах та погодження процедур медичного забезпечення і, передусім, розробку та погодження планів спільних дій у випадку надзвичайних ситуацій.

Уже ввечері експерти УЄФА і МОК України та Польщі проінспектують організацію безпеки і правопорядку під час першого матчу на новому Варшавському стадіоні між національними збірними Польщі та Португалії.

Коментарі ()