Головне

На стадіоні у Варшаві встановили нестандартні ворота

13.02.2012 16:28 250 0

Введення в експлуатацію головної польської арени – Національного стадіону у Варшаві – продовжує супроводжуватися скандалами.

Після скасування футбольного відкриття арени, яке мало відбутися 11 лютого матчем за Суперкубок Польщі між варшавською "Легією" та краківською "Віслою", виявилося, що "Народовий" не відповідає навіть найпростішим вимогам УЄФА та ФІФА.

Зокрема, за словами віце-президента з питань ліцензування об’єктів та безпеки Мазовецького футбольного Союзу (MZPN) Мирослава Старчевскі, висота футбольних воріт не відповідає Правилам гри!

"Ворота з північної сторони занадто глибоко опущені в землю, за рахунок чого є на два сантиметри нижчими від вказаної у Правилах висоти 2 метри 44 сантиметри", – повідомив футбольний функціонер.

Крім того, він зазначив, що лавки для запасних розраховані на меншу кількість осіб, аніж цього вимагають регламентні норми.

"На Національному стадіоні вони вміщують 12 осіб замість необхідних 16. Начебто дрібниця, але є вимоги, які необхідно виконувати", – цитує Старчевскі "Україна-2012".

Коментарі ()