Головне

УЄФА стає на захист безпритульних тварин

08.02.2012 17:17 128 0

Директор турніру Маркіян Лубківський провів другу робочу зустріч з принцесою Майєю фон Гогенцоллерн щодо ситуації з бездомними тваринами в Україні.

Під час зустрічі сторони обговорили ситуацію з бездомними тваринами в Україні, йдеться у прес-релізі.

Як повідомив директор турніру, отримуючи інформацію від різних організацій із захисту тварин щодо ситуації з безпритульними собаками на Україні, УЄФА неодноразово звертався до українських урядовців із проханням ужити необхідних заходів для вирішення цього питання.

"Ми неодноразово зверталися до українських урядовців, представників місцевої влади у всіх містах-господарях турніру із проханням ужити необхідних заходів для врегулювання ситуації з бездомними тваринами цивілізованим шляхом", - наголосив Лубківський.

У ході зустрічі, принцеса Майя фон Гогенцоллерн констатувала, що із часу її останнього візиту восени минулого року, ситуація покращилася, зокрема, у Києві, Львові та Донецьку.

У містах ведеться цілеспрямована робота з будівництва притулків та впроваджуються програми стерилізації бездомних тварин, часто за підтримки приватних інвесторів або міжнародних зоозахисних організацій.

За словами Лубківського, УЄФА підтримує наміри уряду України негайно зупинити і заборонити в подальшому знищення безпритульних собак.

Коментарі ()