Головне

Капелло хочуть покарати за критику Федерації футболу Англії

06.02.2012 16:21 169 0

Головного тренера збірної Англії хоче покарати за публічну критику керівництво Футбольної асоціації Англії (FA).

Італієць заступився за захисника "Челсі" і збірній Джона Террі, якого FA позбавила капітанової пов'язки через висловлювання футболіста на адресу гравця "Куїнз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда, які носили нібито расистський характер.

"Я абсолютно не згоден з рішенням, і я сказав про це президентові асоціації. Провину встановлює суд. Це буде цивільний суд, а не спортивний, і він вирішить, чи здійснював Джон Террі те, в чому його звинувачують", - заявив Фабіо Капелло.

Реакція чиновників була негайною. Колишній директор FA Девид Девіс переконаний, що своєю заявою Капелло порушив умови контракту, а має бути покараний. Футбольна асоціація вже виявила до цього цікавість.

"Які штрафні санкції тепер чекають тренера, вирішать інші люди. Але впевнений, вони будуть", - цитує Девіса сайт англійської Прем'єр-ліги з посиланням на BBC.

Тим часом захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанд, котрий також виводив збірну з капітанською пов'язкою, відмовився від такої перспективи в майбутньому. Інший кандидат на роль Террі в національній команді - Стівен Джерард з "Ліверпуля" - від коментарів поки що утримується.

Коментарі ()