Головне

На базі "Шахтаря" під французів закупили спецальні ліжка

02.02.2012 13:13 189 0

На базі "Шахтаря", де під час чемпіонату Європи розміститься суперник українців - збірна Франції - почали підготовку до прийому титулованих гостей.

Про це розповів "Спорт-Экспрессу" директор департаменту спортивних споруджень донецького клубу Юрій Такташев.

"Ми не мали сумнівів, що саме французи стануть майбутнього літа нашими постояльцями. Вони вже тричі приїжджали на рекогносцирування. Вирішальним аргументом, гадаю, стала думка головного тренера Лорана Блана, який залишився задоволений побаченим", - вважає він.

"На їх прохання ми замовили нові ліжка для футболістів: у нас вони мають розмір два метри на метр двадцять, французи захотіли, щоб вони були просторіші - два метри на метр сорок. Жити гості будуть по одній людині в номері, у той час у "Шахтарі" гравців селять по двоє. Трохи інакше стане виглядати ресторан на нашій базі. Французька збірна збирається сидіти за одним загальним столом, який необхідно встановити", - повідомив він.

Крім того, "Шахтар" попросили обладнати на базі офіси для керівників федерації та тренерського штабу.

"У березні або квітні мають приїхати два французькі кухарі, щоб підготуватися до роботи. До речі, можливості нашої кухні, те, як вона обладнана, теж справили на гостей сильне враження", - зазначив він.

"Що стосується офіційної делегації на Євро-2012, то згідно з контрактом, який "Шахтар" підписав з УЄФА, база "Кірша" перебуватиме в повному розпорядженні збірної Франції з 1 червня по 3 липня", - резюмував Такташев.

Коментарі ()