Головне

У Львові презентували логотип аеропорту ім Данила Галицького. ФОТО

01.02.2012 17:21 327 0

У Львові презентували логотип оновленого міжнародного аеропорту імені Данила Галицького. Урочиста подія відбулася у середу, 1 лютого. В основі емблеми МА "Львів" – силуети літаків, що разом утворюють корону.

Автором логотипу став львівський дизайнер Віктор Федюк, який переміг у відповідному конкурсі, що проводився з 5 по 31 грудня 2011 року, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Як розповів директор з маркетингу львівського аеропорту Руслан Сабан, свої заявки на участь у конкурсі на кращий варіант логотипу надіслали 78 компаній та фізичних осіб, а загальна кількість надісланих пропозицій склала 250. Найбільше заявок надійшло зі Львова, але свої версії також представили конкурсанти з Казахстану і Польщі.

"Були випадки, коли від однієї особи надходило до 20 варіантів логотипу. Участь у конкурсі брали навіть діти", – зазначив Руслан Сабан.

За його словами, журі конкурсу у складі представників керівництва львівського аеропорту вибрало з-поміж запропонованих варіантів найкращі. Під час прийняття важливого рішення судді керувалися тим, щоб логотип був сучасний, показував аеропорт в дії і мав би зручно наноситися на одяг. Наразі нова емблема аеропорту приймаючого Львова проходить необхідну реєстрацію, після чого її можна буде використовувати вже під час Євро-2012.

 
Коментарі ()