Головне

Фінальний матч буде обслуговувати більше 1 тисячі стюардів

28.01.2012 14:50 270 0

Фінальний матч чемпіонату Євро-2012, який відбудеться у Києві на стадіоні НСК «Олімпійський», буде обслуговувати більше тисячі стюардів.

Про це Інформаційному центру Україна-2012 повідомив перший заступник голови Нацагентства з підготовки до Євро-2012 Олександр Бірсан.

"Під час фінального матчу на «Олімпійському» працюватиме більше тисячі стюардів. Така кількість обумовлена тим, що вирішальну гру чемпіонату Європи, вірогідно, буде кваліфіковано, як подію, що вимагає більш високого рівня забезпечення безпеки", - сказав він.

Олександр Бірсан пояснив, що зазвичай кількість стюардів, які обслуговують матч на стадіоні, розраховується із загальної місткості чаші арени.

За низької оцінки ризику матчу залучається 1 стюард на 100 вболівальників. Таким чином під час звичайного матчу для НСК Олімпійського- норма - 700 стюардів. Якщо ж ступінь ризику поєдинку підвищується, кількість помічників збільшується.

Перший заступник глави Нацагентства підкреслив, що окремі норми для фінального матчу - звична практика, оскільки розв’язка турніру – подія дуже емоційна. Водночас, він запевнив, що у фахівців з безпеки, стюардів та правоохоронних органів України проблем із забезпеченням порядку в столиці не виникне.  

Коментарі ()