Головне

Інфантіно: Україна і Польща завершили основну підготовку до Євро

25.01.2012 21:55 404 0

Основна частина робіт з підготовки до Євро-2012 успішно виконана приймаючими країнами у співробітництві з експертами УЄФА, і сьогодні Україна і Польща готові до обслуговування та прийому вболівальників, які відвідають турнір.

Про це в коментарі для офіційного видання УЄФА до Євро-2012 заявив генеральний секретар Союзу Джанні Інфантіно.

За його словами, команда УЄФА має успішний досвід організації чемпіонатів Європи, в тому числі у двох країнах.

"Цим проектом у нас займається дуже досвідчена команда, яка вже успішно організувала три чемпіонати Європи. У нас також чудові відносини з урядами приймаючих країн, областями та містами, а також з футбольними асоціаціями", - сказав він.

"Тож ми переконані, що найбільш складна частина роботи вже виконана. Очевидно, ми маємо дещо доопрацювати, і тільки після того, як відбудеться фінальний матч, а вболівальники повернуться додому із прекрасними спогадами, ми зможемо розслабитися", – наголосив генсек УЄФА.

Він відзначив, що підготувати необхідну інфраструктуру приймаючі країни зуміли у надзвичайно стислі терміни.

"Сім з восьми стадіонів вже відкрито, а перший міжнародний футбольний матч на Національному стадіоні у Варшаві відбудеться 29 лютого. Аеропорти, дороги, залізничні станції та готелі було також покращено, модернізовано, а деякі навіть побудовано "з нуля". Тож Польща та Україна готові впоратися із масовим напливом туристів як наступного літа, так і багато років потому", – цитує Інфантіно 2012ua.net.

Коментарі ()