Головне

11 тисяч міліціонерів вже вивчили англійську, кажуть у МВС

25.01.2012 08:40 207 0

11 тисяч українських міліціонерів уже вивчили англійську мову.

Про це ForUm'у повідомив прес-секретар МВС України Володимир Поліщук.

Крім того, за словами Поліщука, ще 17 тисяч правоохоронців її вивчають.

"Вивчення англійської мови співробітниками органів внутрішніх справ, які будуть задіяні в забезпеченні охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення Євро-2012, здійснюється у вузах МВС (тримісячна підготовка. - Ред.), в системі службової підготовки, а також самостійно.

Після закінчення зазначених курсів проводяться відповідні іспити, і визначається рівень володіння працівників іноземною мовою", - додав Поліщук.

Також, за його інформацією, близько восьми тисяч курсантів, випускників та працівників вищих навчальних закладів МВС до початку чемпіонату володітимуть англійською мовою на розмовному рівні і зможуть надавати практичну допомогу приймаючим містам у спілкуванні з іноземними гостями.

"Під час Євро-2012 передбачається чергування в кожній черговій частині міськрайлінорганів англомовного співробітника ОВС з виділенням для нього окремої телефонної лінії для спілкування з нарядами міліції за допомогою мобільного зв'язку", - сказав Поліщук.

Він повідомив, що розглядається також варіант залучення до спільної роботи з працівниками міліції волонтерів з числа молоді, студентів, які володіють іноземними мовами.

Коментарі ()