Головне

СБУ готується до екстремальнихх умов на Євро-2012

18.01.2012 11:10 210 0

Служба безпеки України готує у навчальних закладах відомства спеціалістів з переговорної діяльності в екстремальних умовах, які залучатимуться до забезпечення безпеки Євро-2012.

Про це повідомили у Департаменті захисту національної державності СБУ.

"У вищих навчальних закладах Служби безпеки України організовані потоки підвищення кваліфікації спеціалістів з переговорної діяльності в екстремальних умовах, які залучатимуться до забезпечення безпеки проведення фінальної частини Євро-2012", - йдеться у відповіді відомства на офіційний запит Інфоцентру.

Крім того, за інформацією служби, спільно з органами міліції організована правороз’яснювальна робота з представниками молодіжних організацій та футбольними вболівальниками з метою недопущення з їх боку протиправних проявів, в тому числі стосовно представників іноземних держав під час проведення чемпіонату.

Також у взаємодії з регіональними органами СБУ проводиться робота з громадськістю щодо правил поведінки під час проведення масових заходів та дій при можливій загрозі вчинення терористичного акту, пише Інформаційний центр Україна-2012. 

Коментарі ()