Головне

Тисячі шведських фанів поселяться в Гідропарку

17.01.2012 22:48 487 0
Тисячі шведських фанів поселяться в Гідропарку

Фани збірної Швеції з футболу на час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року можуть влаштуватися в Гідропарку.

Про це розповіла начальник ГУ з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 Тетяна Слишик в прямому ефірі телеканалу "Київ".

"Перша робота, яку ми проводили, це гості УЄФА - команди, їх технічний персонал і т.д. У нас був встановлений ліміт - 7300 номерів у 3-4-5 зіркових готелях, які ми повинні були надати і укласти договори з TUI Travel. Ця робота вже майже закінчена - укладено понад 6800 договорів", - сказала вона.

"Враховуючи, що не всі команди погодилися жити в Києві, я думаю, що цього поки достатньо. Другий напрямок - це фани, які намагаються знайти житло якнайдешевше. Нам УЄФА встановило норму в 17,5 тисяч номерів і ліжкомісць, і на сьогоднішній день вже укладено договори на 25 тисяч номерів", - повідомила Слишик.

Вона зазначила, що найпотужніша і організована група фанів - у шведської збірної. Шведи вже виставили свої умови - вони хотіли б жити всі разом в кемпінгу в красивому мальовничому місці, де можна поставити наметове містечко, будиночки на колесах.

На сьогодні бажання приїхати і проживати саме в наметовому містечку виявили понад 6 000 уболівальників. Шведська сторона припускає, що до початку Єврочемпіонату кількість охочих відвідати матчі в Києві збільшиться до 15-16 тисяч.

"З усіх пропозицій, які ми дивилися, це реальніше всього зробити в Гідропарку. Але зараз зі всіма нашими управліннями відпрацьовуються під'їзди, заїзди, можливості вирішення питань саночистки, там необхідно зробити обов'язково стаціонарні туалети, душові. Є ряд питань, які ще потрібно вирішити", - цитує Слишик kievpress.net.

Коментарі ()