Головне

Інфантіно: Зміни, які відбулися з "Олімпійським", вражають

17.01.2012 22:06 264 0

Попри зовнішні сумніви представників УЄФА щодо вчасного завершення будівництва та реконструкції українських стадіонів, кожен вірив, що Україна впорається з цим завданням.

Про це заявив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, котрий поділився своїми враженнями від оновленої Головної спортивної арени України з прес-службою стадіону.

"Ми повірили в Україну ще в квітні 2007 року, коли УЄФА обрала її та Польщу господарками чемпіонату Євро-2012. Звичайно ж, з того часу були моменти сумнівів, але вже тоді я був упевнений, що чемпіонат 2012 року пройде саме тут. І зараз ми бачимо цьому підтвердження", – зазначив Інфантіно.

На думку генерального секретаря УЄФА, НСК "Олімпійський" є одним з найкрасивіших стадіонів фінальної частини Євро-2012.

"Коли я на власні очі побачив оновлений стадіон, у мене перехопило подих і відняло мову. Це прекрасна арена з чудовою атмосферою. Зміни, які відбулися на "Олімпійському" з часу мого останнього візиту, вражають. Без сумніву, це один з найкрасивіших стадіонів фінальної частини чемпіонату і глядачі, які прийдуть сюди влітку, у цьому переконаються", - впевнений він.

"Хоча стадіон не виключно футбольний, і спочатку я навіть боявся, що атлетичні доріжки віддалятимуть глядачів від поля, тепер складається враження, що все поруч. Чудовий дах, сидіння в національних кольорах, комфортні роздягальні – все це робить стадіон дуже особливим. Це арена найвищого європейського рівня", - закінчив італієць.

Коментарі ()