Головне

Донецький міський голова назвав основне завдання влади до Євро

11.01.2012 17:40 456 0

Головним завданням, без виконання якого донецькій владі не можна буде вважати рік вдалим, є підготовка та проведення заходів Євро-2012.

Про це на прес-конференції заявив донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

"Донецьк повинен вчасно закінчити і провести на належному рівні п'ять матчів Євро-2012", - зазначив він

Серед завдань на поточний рік: закінчення будівництва і введення в експлуатацію Донецького аеропорту, завершення реконструкції залізничного вокзалу станції "Донецьк", завершення будівництва і ремонту 8 автомобільних доріг, готелів і гуртожитків міста.

Також планується придбати ще 10 трамваїв, провести ремонт частини трамвайного шляху і 8,5 км тролейбусних ліній, закупити 5 реанімобілів.

"Окрім того, нам необхідно провести роботи з організації зони гостинності, буферних і паркувальних зон, фан-зони для уболівальників біля стадіону "Шахтар" і створення кемпінг-парку для розміщення 3,5 тисячі уболільників", - повідомив Олександр Лук'янченко.

Мер висловив жаль, що за 150 днів, що залишилися, не вдасться реконструювати занепалий Палац молоді "Юність", що примикає до "Донбас Арени" з північної сторони.

Донецька влада впевнена, що збірні, які грають на Євро-2012, ще погодяться базуватися в місті, заявив також на прес-конференції міський голова.

"Ще є час. Я впевнений, що вони передумають, - сказав Олександр Лук'янченко. - Бази "Шахтаря" і "Металурга" - найкращі в Україні".

За його словами, його не ображає той факт, що не всі національні збірні вирішили жити і грати у Донецьку, пише УКРІНФОРМ.

Коментарі ()