Головне

Воронін: Донецьк не дуже для нас фартовий

03.01.2012 12:34 245 0

Форвард московського "Динамо" Андрій Воронін у черговий раз підтвердив, що по завершенні Євро-2012 планує зосередитися на клубній кар'єрі.

Про це він розповів в інтерв`ю газеті "Український футбол".  

"Я розумію, що ще не сказав свого останнього слова в національній команді - нападник за амплуа, а забиваю мало, більше намагаюся бути корисним колективу. Попереду півроку до Євро-2012, спробую себе проявити, тому що після єврочемпіонату завершу виступи за збірну. Ось виступимо на Євро-2012, далі зосереджуся на клубному футболі. Зрештою, мені вже за тридцять і стає набагато складніше відновлюватися після матчів.

"Я розумію, що вже не молодий як для футболіста-професіонала, але поки не відчуваю, що виглядаю гірше, ніж раніше. Поки буду мати в собі силу бути корисним команді, то буду виходити на поле. А що стосується 2012-го, то не хочу осоромитися. Не хочу осоромитися на Євро, не хочу осоромитися в Росії, в кінцевому підсумку - перед самим собою не хочу осоромитися. Тому що маю багато планів, і як тільки вийду з відпустки, повністю піду у роботу, адже й справді - настав час заспівати (на бенефіс)", - додав Воронін.

Крім того, Воронін сказав, що в Донецьку не найкраще підтримують збірну. 

"Так історично склалося з уболіванням за націоналки в Донецьку. Я не хочу нікого образити, проте таки зауважу, що у Львові завжди була підтримка краще, ніж деінде! Я сподіваюся, що на Євро-2012 у збірної буде всебічна підтримка, де б вона не грала! А як інакше? Додам щодо Донецька: мені здається, що це місто просто якийсь для нас не дуже фартове" - сказав футболіст.

Коментарі ()