Головне

З Борисполя гостей Євро будуть возити на престижних таксі

26.12.2011 16:14 362 0

В МА "Бориспіль" стартував пілотний проект "Таксі нового покоління", який вже отримав назву Sky Taxi. 

26 грудня його презентував Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Автопарк таксі представлений модельним рядом "Хюндай Соната". Усі авто Sky Taxi обладнані таксометром, банківським терміналом для оплати платіжною карткою, відеореєстратором, GPS-навігатором, а також вбудованим блютузом, який надасть вихід до каналу GPRS для визначення заторів.

За словами Віце-прем’єр-міністра, головна мета проекту – обслужити та забезпечити транспортування вболівальників, які відвідають нашу країну влітку наступного року на Євро-2012. Пілотний етап проекту, під час якого замовити таксі зможуть лише пасажири діючих терміналів, триватиме з Нового року до 25 березня. Після цього у служби Sky Taxi відкриється власна телефонна лінія та можливість зробити замовлення через Інтернет.

Вартість проїзду в таксі визначається із розрахунку 6,5 гривень за кілометр з "Борисполя" до центру міста, та 3,5 гривні – в зворотному напрямку. Б

Увесь персонал новоствореної служби таксі пройшов багаторівневий конкурс. Водії мають стаж роботи не менше п’яти років, спеціальну або вищу освіту. Крім того, однією з основних вимог є знання персоналом англійської мови, пише Інформаційний центр Україна-2012.

Коментарі ()