Головне

Міністр культури обіцяє фанам на Євро різноманітну програму дозвілля

22.12.2011 22:06 221 0

Вся система Мінкультури буде готова забезпечити різноманітну програму дозвілля для туристів, які відвідають України під час чемпіонату Європи 2012 року з футболу

Про це міністр культури Михайло Кулиняк заявив під час відеоконференції в Кабінеті Міністрів у четвер.

"Ми будемо готові до Євро-2012 у повному обсязі. У першому кварталі наступного року відбудуться засідання, на яких чітко напрацьовуватимуться конкретні заходи і місця їх проведення", - сказав він.

"Зрозуміло, що футбол - це дві години зайнятого часу, а далі турист захоче не тільки до пабу чи кав'ярні, а й до музею, театру чи на туристичний маршрут, які наповнені культурним життям. І ми до цього готові. Нам є що показати. Ця складова програми Євро-2012 пройде на найвищому рівні", - підкреслив Кулиняк.

Він також поінформував, що у повну силу запрацювало газетно-журнальне видавництво міністерства, відновлено випуск журналу "Українська культура".

"Ми готуємось до випуску англомовних версій журналів "Українська культура" та "Пам'ятки України", розрахованих в основному на гостей Євро-2012", - сказав міністр.

Як зазначалося, це будуть регулярні спецвипуски, які виходитимуть кожні три місяці. Як і щотижнева газета "Культура і життя", вони також розповсюджуватимуться у мережі Союздруку, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()