Головне

Чоловіча збірна України взимку проведе 5 спарингів

18.12.2011 15:47 215 0

Національна збірна України з гандболу до зустрічей з португальцями у відорі на ЧС-2013 проведе п'ять контрольних спарингів.

Про це повідомив газеті "Команда" головний тренер збірної України Леонід Захаров, пише сайт УГЛ.

"28 і 29 грудня будемо воювати з Білорусією в Мінську, а 6-8 січня виступимо на турнірі в швейцарському Вінтертурі. Крім господарів, нашими суперниками стануть Нідерланди і Катар", - сказав тренер.

"Кістяк складуть виконавці, які виступали у переможних матчах з Туреччиною, за винятком Шевельова і Стецюри, які гратимуть за свої клуби в матчах чемпіонату Данії та Франції відповідно. Відзначу також повернення з лазарету лівих крайніх Константинова і Кривчикова, які разом з Жуком в здоровій конкуренції визначать, хто з них займе місце на майданчику", - повідомив він.

"Скажу прямо: склад учасників невисокого рівня, але для належної підготовки на даному етапі - даний турнір просто необхідний. Всередині нашого колективу панує тепла атмосфера, а хлопці вже досягли того віку, щоб вимагати від них серйозний результат". - вважає Захаров.

На його думку, в України досить хороші шанси вийти в плей-офф, навіть незважаючи на той факт, що останній матч в групі вона проведе в гостях у Португалії.

Коментарі ()