Головне

В січні "Донбас-Арена" набере додаткових стюардів "під Євро"

18.12.2011 12:07 388 0

Стюарди та хостес "Донбас-Арени", які збираються взяти участь у проведенні матчів майбутнього європейської футбольної першості, в ці дні здають спеціальний іспит.

Про це йдеться у повідомленні координатора персоналу Наталії Іваненко на офіційному сайті донецького стадіону.

"Ми самі розробили питання для цього іспиту. І проводимо його напередодні Євро, щоб упевнитися, що наші стюарди і хостес готові до роботи під час матчів, знають принципи забезпечення безпеки і надання сервісу належного рівня, володіють основними медичними навичками і зможуть допомогти вболівальнику в будь-якій ситуації", - сказала вона.

Перевірка проводиться з 15 по 20 грудня і всього за ці дні фахівці відділу по роботі зі стюардами та хостес "Донбас Арени" поспілкуються з усіма 670 співробітниками. Цікаво, що іспит проходить так само, як і в будь-якому вищому навчальному закладі: є приймальна комісія у складі 4-х осіб, квитки і відведено час на підготовку.

"У січні розпочинається набір додатково 450 стюардів та хостес, які будуть задіяні під час Євро. Щоб потім впритул зайнятися підготовкою новачків, не відволікаючись на роботу з вже наявним персоналом, ми і проводимо цей іспит", - пояснила Іваненко.

Екзаменують одночасно представники обох напрямків. Хостес тягнуть свій квиток, в якому одне питання про їх безпосередню діяльність (робота з різними категоріями вболівальників у VIP-зонах), другий - з області забезпечення безпеки, а третій стосується медичної підготовки.

Квитки стюардів відрізняються тільки першим питанням (про стандарти стюардингу). Додатково кожен обов'язково відповідає на питання про те, що необхідно робити у випадку виявлення на території стадіону підозрілого предмета.

За словами координатора, після завершення Євро-2012 кращі з кращих зможуть продовжити працювати на арені.

Коментарі ()