Головне

Німці створили сайт для своїх уболівальників на Євро-2012

08.12.2011 15:14 184 0

Німецький футбольний союз (Deutscher Fussball – Bund) відкрив інтернет-сторінку для своїх футбольних фанів, яка присвячена майбутньому єврочемпіонату.

На сайті fanguide-em2012.de вболівальники можуть знайти корисну для них інформацію про  Україну та Польщу, а також міста Євро-2012.

Стартова веб-сторінка інформує про розклад та міста проведення змагань. Далі можна знайти загальну інформацію про приймаючі країни: яким чином готуватися до поїздки, огляд національних кухонь, короткий історично-політичний огляд. На інтернет-порталі також розміщена інформація про приймаючі міста:  історичні та культурні місця, які цікаво було б відвідати туристу; розважальні заклади, заклади для проведення вільного часу.  

Поряд з цим, на сайті розміщена загальна інформація про стадіони, де будуть відбуватися змагання, можливості Public Viewing.  Рубрика "Змагання" містить інформацію про те, де можна придбати квитки та на які змагання.  У випадку виникнення додаткових питань організатори сайту готові допомогти у пошуку всієї необхідної інформації, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.


 

Коментарі ()