Головне

Відомий британський актор озвучив мультфільм про талісмани Олімпійських Ігор

27.11.2011 09:51 282 0

Відомий британський письменник, телеведучий і актор Стівен Фрай озвучив новий мультиплікаційний фільм про пригоди талісманів лондонських Олімпійських Ігор-2012 Венлока і Мандевілля.

Про це йдеться у офіційному повідомленні оргкомітету заходу.

Футуристичні одноокі чоловічки Венлок і Мандевілль були офіційно представлені як талісмани лондонської Олімпіади і Паралімпіади у травні 2010 року. Тоді ж вийшла перша серія мультфільму "З веселки", у якій була розказана історія їхньої появи на світ із крапельок металу, з якого на заводі в англійському Болтоні виготовляли труби для олімпійського стадіону.

Нинішня серія стала третьою в анімаційному циклі і назвається  "Веселковий порятунок". Венлок і Мандевілль за сюжетом допомагатимуть відновлювати шкільну бібліотеку, зруйновану ураганом.

"Допомагати" талісманам Ігор будуть мультиплікаційні двійники відомих британських олімпійців і паралімпійцев - Луіс Сміт, Зоі Сміт, Вікторія Пендлтон, Шеллі Вудс і Том Еггар.

Починаючи з цих вихідних, мультфільм можна буде подивитись у британській мережі кінотеатрів "Одеон" перед усіма основними дитячими сеансами, пише unn.com.ua.

Коментарі ()