Головне

Готелі Києва майже готові прийняти туристів Євро

23.11.2011 23:09 199 0

Готелі Києва майже готові прийняти гостей Євро-2012. З 7,3 тис. номерів для сім'ї УЄФА у Києві підготовлено 6,350 номерів.

Про це у середу на брифінгу розказав заступник голови столичної міськдержадміністрації Анатолій Голубченко.

Голубченко зазначив, що до кінця року в Києві буде побудовано 4 готелі - "Автограф", "Фермонт", парк-готелі "Київ" і "Каро".

"Загалом у них буде 780 номерів. А до весни 2012 року відкриються ще 4 готелі на 687 номерів - "Лейпциг", "Холідей", "Оболонська набережна" і "Хілтон". Після цього у розпорядженні представників УЄФА буде близько 8 тисяч номерів", - сказав чиновник.

"Ми вже визначили єдиного оператора, який прийматиме і розміщуватиме у готелях туристів Євро-2012. Ним стала фірма "Гамалія", - зазначив Голубченко.

Загалом, за його словами, ця фірма вже уклала договори з готелями Києва на 25 тис. місць. "До весни ця цифра становитиме вже до 40 тис. заброньованих місць", - сказав він.

За словами Голубченка, туристи, які звикли жити в економ-класі, розміщуватимуться у "двозіркових" готелях, гуртожитках столичних вузів, а також туристичних таборах під Києвом.

"Думаємо, що фанати також зможуть жити у квартирах, які їм здаватимуть самі кияни. А це щонайменше 50 тис. квартир. Але поки що не вирішене питання з безпекою таких уболівальників", - цитує його ukrinform.ua.

Коментарі ()