Головне

До Євро Київ планує встановити 2,5 тисячі інформаційних вказівників

23.11.2011 15:14 153 0

Столична влада ретельно готує транспортну інфраструктуру Києва до літа 2012 року.

Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, пише прес-служба КМДА.

"Ми плануємо створити єдину пішохідну, велосипедну та культурну територію в історичному серці міста - від Подолу до Києво-Печерської Лаври. З центру столиці зникнуть маршрутки, замість них будуть курсувати сучасні тролейбуси та автобуси", - сказав він.

Він додав, що для забезпечення належної роботи нових одиниць рухомого складу планується залучити близько 1 тисячі водіїв.

Також, за словами заступника голови КМДА, уже визначено транспортний периметр стадіону та офіційної фан-зони, який у дні проведення матчів буде пішохідним.

Столична влада подбала також і про вболівальників, які організованими групами приїдуть до Києва. Зокрема, визначено 685 місць для паркування їхніх автобусів. Місця розподіляються між уболівальниками двох команд-суперниць.

Разом з тим, розповів Голубченко, розроблено тимчасову концепцію ознакування для транспортних засобів і пішоходів. Зокрема, для пішоходів буде встановлено 2 тис. 210 інформаційних вказівників в аеропортах, на залізничному вокзалі, у метрополітені, в автобусах та тролейбусах. Ще 301 вказівник встановлять на вулично-шляховій мережі міста.

Коментарі ()