Головне

Хорвати хотіли би розміститися на базі "Шахтаря"

22.11.2011 11:15 530 0

Розміщення під час Євро-2012 в Донецьку або Кракові є пріоритетним для національної збірної Хорватії. На цьому наголосив генеральний секретар Хорватського футбольного Союзу (HNS) Зорислав Сребрич.

Втім, як відомо, бази у Кракові вже зарезервовані голландцями, італійцями та англійцями. За словами Сребрича, до Загреба наприкінці минулого тижня завітали представники польського містечка Тшебниця, які презентували свій тренувальний комплекс, розташований в 30 кілометрах від приймаючого Вроцлава.

"Звичайно, ми розглянемо їхню пропозицію, але ми не прийматимемо жодних рішень до жеребкування фінального турніру та до того, поки не оглянемо всі бази, що нас цікавлять. В Україні – це Донецьк, Харків та Київ, Львів – на другому плані. В Польщі пріоритетом для нас, якщо це буде можливим, є Краків", – відзначив Сребрич.

Цікаво, що з українських приймаючих міст саме Донецьк є найбільш віддаленим від Польші. Водночас, на переконання Сребрича, це не стане проблемою під час проведення турніру. "Ми однаково будемо подорожувати літаком, а база в Донецьку, яку ми оглянули, просто ідеальна", – цитує генсека HNS Інформаційний центр Україна-2012.

Коментарі ()