Головне

Медичні експерти УЄФА проінспектували Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові

16.11.2011 09:48 174 0

Медичні експерти УЄФА в рамках 2-го інспекційного візиту на Львівщину здійснили огляд лікувальних установ обласного центру.

Одна з них - Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, повідомляє УКРІНФОРМ за інформацією Регіонального медіа-центру МО України.

"У складі комісії - головний медичний офіцер, відповідальний за Україну, - датчанин Моргенс Кройцфельд, директор департаменту з медичного забезпечення та антидопінгового контролю француз Марк Вуямоз та директор департаменту зі зв'язків з урядом і державними установами швейцарець Андреас Шер", - зазначив начальник Центру полковник медичної служби Іван Гайда.

За його словами, фахівці ознайомилися із можливостями лікувально-діагностичної бази госпіталю. Їх інтерес викликав потенціал клінік хірургічного профілю, операційного відділення, а також клінік анестезіології, інтенсивної терапії та детоксикації.

Частина їх персоналу вже пройшла мовну підготовку. То ж спілкувалися інспектори УЄФА та військові медики англійською, що викликало позитивну оцінку перевіряючих.

За словами керівника, експерти УЄФА залишилися задоволеними побаченим. Питання щодо залучення госпіталю до медичного забезпечення фінальної частини матчів Євро-2012 у Львові було порушено на урядовому рівні в грудні минулого року.

З того часу у військовому медичному закладі розпочали інтенсивну підготовку до виконання відповідальної місії. Вона полягає і в підвищенні кваліфікації персоналу, і в модернізації обладнання, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()